Yozgat Haber
HV
28 MART Perşembe 13:41

Başkan Yüce, uluslararası öğrencilerle buluştu

Başkan Ekrem Yüce, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 16:01   Güncelleme : 03-01-2023 16:01
Başkan Yüce, uluslararası öğrencilerle buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği üyesi öğrencilerle buluştu. Sakarya’da eğitim almak için dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrencilerin yer aldığı programa ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Yedirenk Ulusal Öğrenci Derneği Sakarya Şube Başkanı Bünyamin Göl, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, STK temsilcileri de katıldı.

‘Sakarya sizin eviniz, dünyayı misafir ederiz’ ifadeleriyle öğrencilere Sakarya’nın ikinci evleri olduğunu belirten Yüce, “Sakarya, kardeşlik ve hoşgörü ikliminin yaşandığı, çok kültürlü yapısıyla şehirlerin şehridir. Bu şehirde var olan dayanışma ve paylaşma ahlakı, bir arada olma kararlılığı pek çok şehre örnektir. İlim öğrenmek, bilimsel çalışmalarda bulunmak, çok daha iyi eğitim almak için kilometrelerce uzaklardan gelen siz değerli öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Dünyanın bütün renklerini, farklı zenginliklerini bir araya getiren buluşma için teşekkürlerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, ‘Sakarya sizin eviniz, dünyayı misafir ederiz’ ifadeleriyle öğrencilere Sakarya’nın ikinci evleri olduğunu belirtti. Yüce, “Sakarya, kardeşlik ve hoşgörü ikliminin yaşandığı, çok kültürlü yapısıyla şehirlerin şehridir. Bu şehirde var olan dayanışma ve paylaşma ahlakı, bir arada olma kararlılığı pek çok şehre örnektir. Bende bu şehrin hizmetkârı olarak, siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyim” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR