Yozgat Haber
HV
29 MART Cuma 14:48

Tuzla’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 17:16   Güncelleme : 24-04-2023 17:16
Tuzla’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte çocuklar hem Çocuk Bayramı’nı hem de Ramazan Bayramı’nı doyasıya kutladılar. 

TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile çocukların mutluluğu tüm gün sürdü. Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerin ilki ‘Çocuk Maratonu’ oldu. Tuzla Sahili’nde düzenlenen programda çocuklar yaş gruplarına göre farklı kategorilerde hem yarıştılar hem de eğlendiler. Yarışmaya katılan çocukların aileleri de bu mutluluğa ortak oldular. 

“ŞELALE EĞİTİM PARKI’NDA BAYRAM ETKİNLİĞİ’ 

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde çocuklara özel etkinlik düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde başlatılan programda İstanbullu çocuklar sahne gösterileri, atölyeler, oyun istasyonlarında unutulmaz bir Çocuk Bayramı yaşadılar.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR